Vad gör vi?

Det ska vara enkelt

Tiden går fort när man har roligt. I augusti 1986 började jag som säljare av kontorsmateriel och presentreklam. 2003 startade jag Kontorsprofilen som enskild firma och ett år senare ombildades firman till ett aktiebolag. Företagare/inköpare har kommit och gått, många jag har kontakt med idag har varit med ända sedan starten och känns mer som vänner än kunder.

På 30 år är det mycket som förändrats. T ex. köpte jag min första mobiltelefon redan hösten 1986, då hände det ibland att folk vände sig om och pekade när man pratade i mobilen.

Faxen kom att underlätta enormt även om många då var kritiska och tyckte att man inte hade mer bråttom än att det gick lika bra att skicka vanliga brev. IT-samhället är här, detta läser ni ju på Internet!

Internet, fax, brev, telefon, personliga möten, välj det som känns enklast för er och erat företag just för stunden.

Ny kund? Kontakta mig så ser vi över en lösning som passar just er!

FÖRSÄLJNING BYGGER PÅ FÖRTROENDE!

Sortimentet

På vår hemsida hittar du ett enormt sortiment av profilprodukter. Vi sammarbetar med marknades bästa leverantörer för att kunna tillhandahålla profilprodukter i alla prisklasser.

Din profil är viktig

Vi hjälper till med märkning av alla slag. Kontakta oss om du har funderingar kring hur just ditt företag kan profilera sig på bästa sätt.

Service

Tack vare lång erfarenhet av branschen kan vi ge snabba och korrekta svar på dina frågor. Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss.


Korta fakta

Bolagsnamn
Kontorsprofilen AB
Org.nummer
5566590492
E-postadress
info@kontorsprofilen.se
Växel
0226-500 66
Öppettider
Mån-Tor 8-17 - Fre 8-16